La Design Romania, web designerii nostri nu numai ca va ofera o alta fata a site-ului dumneavoastra, au grija totodata sa va asigure o prezenta puternica in mediul online, asigurandu-va rezultate cat mai rapide. Asadar, construim site-uri sub atenta indrumare a clientilor nostri; site-uri prietenoase cu principalele motoare de cautare, atragatoare din punct de vedere estetic si, nu in cele din urma, usor de utilizat.

Design Romania are experienta si expertiza in proiectarea de site-uri solide in online, care genereaza vanzari si care reprezinta un real atu in afacerea pe care o conduceti.

Serviciile noastre acopera cu succes planificarea strategica, dezvoltarea de aplicatii, promovarea creativa si, evident, multiple solutii de mentenanta. Prin intermediul nostru, veti reusi sa va creati propria identitate online.

Avem capacitatea de a dezvolta site-uri cu diverse elemente grafice, menite a capta atentia vizitatorului, animatii flash si pagini html. In atare conditii, e de la sine inteles ca investitia dumneavoastra va deveni profitabila cat mai curand cu putinta!

Drept urmare, am adoptat un intreg proces pentru a dezvolta in mod eficient site-urile clientilor nostri si de a le oferi, in mod implicit, beneficiile serviciile noastre. Pasii implicati sunt simpli si practici, avand un impact rapid asupra site-urilor dumneavoastra!

1. Colectarea de resurse, materiale de referinta, cum ar fi brosuri, PPT, logo-ul companii, fotografii corporate, profilul companiei sau CV profesional, etc si linkurile de navigare, precum “home”, “despre noi”, “produse”, “servicii” si alte pagini adiacente.

2. Stabilirea publicului tinta si a concurentei pe care o avem in online.

3. Pe baza informatiilor de la punctul 1) se va lua in considerare schema de culori, urmata de proiectarea structurii de navigare si aspect.

4. Dezvoltarea scriptului pe baza informatiilor furnizate.

5. In functie de numarul convenit de pagini si script, echipa noastra incepe sa creeze pagini web individuale necesare site-ului dumneavoastra. Vorbim aici despre linkuri de navigare, linkuri interne, linkuri externe si, respectiv, un sitemap care sa se “inteleaga” bine cu motoarele de cautare.

6. Convertirea planurilor aprobate intr-un site operational. Developerii lucreaza in stransa legatura cu designerii pentru a se asigura ca site-ul este unul fara cusur din punct de vedere operational.

7. Integrarea continutului in design. Inregistrarea domeniului companiei si configurarea conturilor de e-mail. Ca o solutie intermediara, vom crea o pagina-holding atractiva, a carei principal scop este sa afiseze informatiile de contact.

8. Verificam calitatea site-ului. Inainte ca site-ul sa fie aprobat spre implementare pe server, developerii nostri se vor asigura ca indeplineste este corespunzator din punct de vedere al calitatii si uzabilitatii.

De asemenea, vom efectua teste de compatibilitate pentru a ne asigura ca site-ul dvs. va aparea si va functiona in mod corespunzator pe o varietate de sisteme de operare si, desigur, pe cele mai folosite browsere (Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Netscape, Opera, s.a.m.d.).

Depistam in timp util linkurile moarte (broken links) si ne asiguram ca paginile interactive incluse se ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

9. Dupa ce am incheiat cu succes testarea exhaustiva, echipa noastra de dezvoltare va plasa site-ul pe serverul nostru local pentru analiza finala.

10. Desi am efectuat toate testele posibile de erori, exista inca o serie de testari necesare site-ului atunci cand este gazduit pe un server public.

11. Lansarea propriu-zisa a site-ului.