Produsele si serviciile dumneavoastre sunt cu adevarat minunate, insa nu ati reusiti sa razbiti inca in mediul online? Putem lucra impreuna in acest sens, firma noastra venind in intampinarea clientilor cu o strategie de branding bine pusa la punct, tocmai pentru a va situa cu o treapta mai sus decat concurenta.

Incepand de la logo si continuand cu sloganuri pe masura, optimizare SEO (cele mai bune cuvinte cheie posibile), putem duce brandul dvs pe cele mai inalte culmi in mai putin de 90 de zile.

Logo personalizat. Un logo personalizat va adauga un plus necesar aspectului profesional al afacerii pe care o dezvoltati si astfel veti putea fi mai usor de reperat in online, cat si in offline. Vom lucra impreuna pentru a ne asigura ca intregul concept, design si culori reflecta cu adevarat compania care sta in spatele acestui logo. Pretul este negociabil si se discuta in privat.

Cunoscut fiind faptul ca fiecare site are nevoie de un refresh din cand in cand, primiti din partea noastra optiuni din care puteti alege, plus un intreg pachet de modificari pe care le vom discuta impreuna, de asemenea. Totul pentru a ne asigura ca, la sfarsit, ambele parti sa fie multumite. Daca veniti cu noi idei, le vom pune in practica inainte ca site-ul sa fie lansat.

Ne ocupam, de asemenea, de inscrierea site-ului dvs in diverse directoare web. Peste 400 de directoare, pentru a fi mai precisi, in conditiile in care este binecunoscut faptul ca motorul de cautare Google apreciaza diversitatea.

Promovarea noului design poate culmina de cele mai multe ori cu organizarea unui concurs cu premii pe masura. In atare conditii, ne asiguram ca va afla foarte multa lume de noutatile aduse, cu atat mai mult cu cat vorbim despre persoane care dau mai departe linkul pe Twitter, Facebook, Pinterest, s.a.m.d.